Bericht versturen
Thuis

Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is ZELFKLEVEND de PRODUCTENco. van DONGGUAN HAIXIANG, Ltd een professionele een plakbandontwikkelaar en fabrikant sinds 2006, die met het Internationale Materiaal van Haida samenwerken, Dongguan Lianhe testend Co. Ltd om goede kwaliteit te verzekeren, combineert het van Onderzoek & Ontwikkeling (R&D), Makend Lijm, Met een laag bedekkend half afgewerkt Jumbo'sbroodje, Opnieuw opwindend, Snijdend en Verpakkend de gebeëindigde banden.

 

Haixiang heeft onafhankelijke het testen laboratoria; 3 hogere ingenieurs met 15 jaar ervaren in de plakbandindustrie; 10 jaar om zich op hete smeltingsdruk te concentreren - gevoelige plakbandproductie; de kwaliteit, de prijs en de naverkoopdienst van onze producten hebben binnenlandse en internationale markterkenning gewonnen!

 

Is het Haixiang Hoofdproduct het Schuimband van EVA, PE Schuimband, VHB-Schuimband, de band van het Sponsschuim. Tweezijdige Tapijtband, de Band van de Doekbuis, Afplakband, Washi-Band, de Ponsband van Kraftpapier, De Band van de Draadrand, Weefselband, Glasvezelband, Plaat het Opzetten Band.

 

De Haixiangproducten worden wijd gebruikt in bouwmaterialentoebehoren, het Schilderen, Autodecoratie, tentoonstelling en de adverterende materiële industrieën. Het is de eerste fabriek om naar voren te brengen: 20 maanden waarborgen verandering van artikel of terugbetaling als onbevredigend.

Sinds 2013 om overzee marketing uit te breiden, zijn onze producten etc. uitgevoerd naar veel land, ike het UK, Au, DE, de V.S., Fr, het, PL, RU, CG. In de toekomst, wensen wij om met more and more klanten samen te werken die van over de hele wereld gebaseerd op Wederzijdse Integriteit

 

 

China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

“ 2006, de BAND van DONGGUAN werd HAIXIANG gebouwd, verkocht hoofdzakelijk het schuimband van EVA, PE schuimband, VHB-band, sponsband, buisband, tapijtband, verdubbelen zijplaat het opzetten band, weefsel papr band, afplakband, washiband

 

“ 2007, voegt twee toe snijdend en opnieuw opwindend machineproductielijn, word een bekende een plakbandontwikkelaar en fabrikant, die van het Maken van Lijm, het Met een laag bedekken van half afgewerkte Jumbo, Knipsel en de Verpakking van de gebeëindigde banden combineren.

 

“ 2008, begon met Haida International Equipment Group op technische samenwerking, Majoor samen te werken in goede kwaliteits plakband, het testen ruimte bouwen, omvatte de aanvankelijke machine van de adhesietest, houdend de machine van de machtstest, de testmachine van de spanningssterkte, de testmachine van temperatuur&humidity.

 

“ 2009, stelt de plakbandindustrie eerst voor: 20 maanden waarborgen verandering van artikel of terugbetaling als onbevredigend.

 

“ 2010, na 4 van de marktjaar ervaring in de zelfklevende productenindustrie, de band van Dongguan Haixiang begon tot eigen merk „海翔之星“ plakband te leiden.

 

“ 2011, met succes onderzoek gebruiken geen overblijvende band van de doekbuis en band van het tentoonstellingstapijt, de binnenlandse tentoonstelling allen onze buisband en tapijtband.

 

“ 2013, na 6 van de marktjaar ervaring in binnenlandse, buitenlandse handelsafdeling werd gebouwd, uitbreidt markt overzee, zijn onze producten etc. uitgevoerd naar veel land, zoals het UK, Au, DE, de V.S., Fr, het, PL, RU, CG.
 

“ 2014, opstelling begon een onafhankelijk R&D-team en aan onderzoek en ontwikkelt reeks nieuwe producten: de band van de de bandglasvezel van de staaldraad, het Schrijven Kraftpapier band en wegband.

 

“ 2016, Jaarlijks verkoopbereik 5 miljoen van $.

 
“ 2017, voegt een nieuwe „met een laag bedekkend - opnieuw op:winden-snijdt verpakkings " productielijn toe; Bij hetzelfde jaar, breekt de jaarlijkse verkoop door 10 miljoen van $

“ 2019, om de marktvraag te ontmoeten, breidde het bedrijf zijn productieschaal en assortiment uit en bevorderde de het testen ruimte.

“ 2020, de bedrijf overgegaane BSCI-controlecertificatie en ROSH-certificatie.

“ 2021, steeg het gebied van de fabriek van 3963㎡ tot 6000㎡, aan onderbreking door 100 werknemers dit jaar.
video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : PLUSONE

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 3 million-10 million

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten China Dongguan Haixiang Adhesive Products Co., Ltd Certificaten